Funderingar...

 
Funderar på att starta upp en kurs på folkhögskolan för män!
Första kursen ska  heta: Hur man byter toarulle på hållaren. En exameinerande kurs där deltagarna i slutet får ge sig på att göra ett försök. Kriterierna för betyg G är även att rullen ska sitta på rätt sida så man smidigt kan dra av pappret. För betyg VG ska deltaren även lära sig vikten av att ställa fran en ny rulle redan innan den andra är helt slut för att slippa missöden.
 
Andra kursen ska ge information om hur man lättast lägger in födelsedagar i sin mobilkalender!  Där ska även andra saker skrivas in som inte får glömmas. Så som bröllopsdag, årsdagen, alla hjärtans dag och din tjejs föräldrars födelsedagar. För extra högt betyg ska mannen också komma på minst fem bra presenter att ge bort som 1; INTE ÄR EN HUSHÅLLS APARAT. 2; INTE DRIVS PÅ OLJA! 3; INTE DRIVS PÅ VED. 4; INTE ÄR KÖPT PÅ, JULA, BILTEMA eller Claes OLSSONS.   OM Inte kvinnan ifråga specifikt önskat sig det....
 
En kurs i att sätta på tandkrämstuben, fälla ner toastolen och inte använda lössnus vid middagsbordet kommer också snart för de singelmän som vill förbereda sig på ett liv som sambo.
 
Inga förkrav behövs, alla kan söka.

 
Obs. Texten innehåller spår av ironi.
 
 
Over And Out

Kommentarer
Sara säger:

Skriv upp Jimmy på kurs nr 2 ;-) ni går se till att komma på fika en dag. När inte Jocke jobbar vill säga hej:-)

Svar: Hehe...;-)Tycker absolut vi bör hinna med en fika snart! Kramar
Lorez

2013-02-24 | 19:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback