Å Hör sen!

 
Män... Vad ska man säga om män...
Kan inte leva utan dem men inte med dom heller!
"Män är djur" sa vår psykologilärare, "Tur min fru sedan 30 år är djurvän!"
 
Det finns några saker som män kan lära sig om kvinnan som faktiskt inte är så svårt att fatta.
Inte för den normalbegåvade mannen iallafall! 
 
1.) Säg ALDRIG : -"Är du sur eller?" Till en kvinna, för är hon inte det så lär hon bli det av den ding ding duma dumma frågan.
 
2.) Ligga? Släng dig inte på din kvinna som en grottmänniska och viska snusk utan gå och TÖM, Sortera och vik in all tvätt. Ta diskmaskinen också när du endå är igång och vill du vara helt säker på att få fredagsmus; krama din kvinna och viska ömt; -" Jag vill sitta här och bara hålla om dig hela kvällen älskling."
 
3.) FRÅGA ALDRIG OM EN KVINNA HAR PMS!!!!
Är det så att hon har det ligger du risigt till och har hon det inte! Ja, då kan du ringa Fonus direkt.
 
4.) FRÅGAR EN KVINNA: "ser jag tjock ut i den här?" SVARA ALLTID NEEEEJ!!!!
 
5.) Gå inte helt naken! 
Män är snyggast med kläderna på. Nakna tenderar vissa att se ut som en Bag In box, rund och trind med en liten pip där nere... ;-)
 
 
 
 
Over And Out
 

B E L L A

 
Idag blir det korvar i långa snören, grisöron och leverkex! Ja, inte till oss utan till Bella som fyller två år idag. Hipp hipp hurra, hundens B-day idag!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Over And Out

VardagsMatematik

 
Matte A   - 150 poäng
 
1 man + 1 fru åker till byggmax = - minus HUNDRATALSKRONOR...
 
En mamma som vart borta 8 tim + en ledig pappa som varit hemma =  + KLÄDER I TVÄTTHÖGEN?
 
Tre nya leksaksbackar som förvaring = 2 Leksaker i bestiklådan, 2 leksaker i handfaten, tre leksaker i vår säng och antal leksaker i förvarings låderna = 0
 
En iPad + Två barn = Slagsmål.
 
 
Antal år tills barnen kan börja jobba och tjäna egna pengar =14 
 
Antal år JAG måste jobba för att skaffa tvätthjälp = 103
 
 
 Sug på det mattegeniet Britta! Den här morsan har löst ekvationerna för LÄÄÄNGE SEDAN! Så de så.
 
 
 
Over And Out

Solnedgång

 
Strålande sol ( efter en hel dags regn ) när vi gick ut, hunden, katten och jag. Efter någon km droppa visst kissen av och vände hemåt, men Bella hon följer mig troget. Vi måste gått långt, för nu är det bara skog och landsvägar. Solen håller på att gå ner bakom grantopparna. Så härligt det är, långt bort från tvätthögen, ungarnas kläder med klubb och glassklet. Långt bort från allt om enns bara en liten stund, min lilla stund att andas ut och hämta kraft. 
Fjärillar i magen ( eller om det är kaffet jag hinkat i mig
) kan vara en kombo av båda. Men lite pirr känner jag för i morgon ska jag hälsa på mitt nya jobb som special pedagog och jag ska också övningsköra. 
Men först ska jag njuta lite till av kvällen... Lyxen att ha maken hemma som nattat barn är lite grädde på moset,  det och solen.
 
 
 
 
 
♥Over And Out

Skenhelig så det skriker om det!

 
Det är jag det!
Vad kan man annars säga om morsan som drack en Proteinshake efter joggingturen som nu sitter och slickar i sig nötcreme och Dumle kolor medan ögonen vilar på artikeln " Beatch 2013". 
Skenhelig, Det är jag det!
Men nu får det bli nya tag fram till midsommar, noll tolerans mot socker och tomma kalorier! Skippa fika, godis och bröd/pasta på veckorna. 
Socker är en lömsk drog lika svår att bli kvitt, men jag vet att jag mår tusans så mycket bättre utan.
 
* Bevismaterial 1, 2 och 3!!
 
 
 
Over And Out
 

Nu och DÅ.

 
Det är så vacker ute nu! Jag vill känna, se och lukta med alla sinnen nu. Ta ett mindfoto och minnas detta vackra en regnig dag i november. Aldrig vill jag glömma nu. Men lev nu då för 17! Sluta noja över att sommaren är kort och den regnar säkert bort. Njut av att NU är NU och DÅ är faktiskt DÅ. Allt vi har är nuet. Det är mitt problem, jag lever i framtiden! Andra lever i det förflutna och det är nog ändå värre för det som har varit kan man inte ändra på. Bara det som är NU, det är det vi har och njut, för livet kan aldrig bli vackrare. NU är min tid, din tid och vår tid tillsamans.♡ 
 
Livet är vacker NU

 
 
Ikväll blir det sommarfest på förskolan! Jippie.:-)
Fikakorg och vackert väder får vi ta med och förhoppningsvis två glada barn och en glad( iallefal mindre sur ) mormor.
 
Önskar er alla en härlig vecka! :)
 
 
 
 
Over And Out

Projekt lampskärmar

 
 
Några tråkiga vita lampskärmar fick sig ett upplyft med bilder från ett fint paketpapper ( man tager vad man haver! ) lim och lack.
Tyckte det blev riktigt bra! :)
 
 
 
 
Over And Out
 

Veckans instagram

 

Underbara

 
För 6 årsedan förändrades hela min värld, jag blev mamma.
 
Då, klockan 12:55 såg du dagens ljus på Skövde BB! Lite tidigare än beräknat kom du och sedan dess har du alltid gått din egna väg.
Så klok, snäll och duktig.♥
Grattis underbara LIVIA på DIN stora dag!!
Behöver jag skriva att hon idag är världens lyckligaste unge, hon fick sin iiPad! ;-)
 
 
Over And Out

♡MORSDAG♡

 
Även jag blev firad ( inte konstigt med tanke på den GIGANTISKA LAPP jag satt på kylen som påminnelse samt makens mobilalarm ) men endå! ;)
Firad blev jag med blommor och kort.
 
Morsdag kommer ju dock lite i skymundan när Livia fyller sex år dagen till ära och Elmina har namnsdag,
Wilhelmina. (SOM nambet ÄR EN FÖRKORTNING AV)
 
Jag Hoppas ALLA NI MAMMOR där ute blir ordentligt uppskattade idag.♡♥
Ni har världens tuffaste jobb, och bara NI är världens bästa mamma för just ert/era barn.
Och även om vi alla mödrar är olika, så har vi tre viktiga ingredienser gemensamt:
Kärleken till våra barn
Oron över att göra fel
Viljan att alltid se tills barnen bästa!
 
KRAM PÅ ER MORSOR! NI ÄR BÄST♥
 
Tack Liv och Mini
 
 
 
Over And Out


Kalashelg

 
Livia förbereder för sin TJEJFEST!
 
Så nu väntar vi bara på alla små sexåriga sötnosar!
 
Trevlig Helg på er!♡


Nu är det bara ballonger som ska blåsas upp och godispåsar till fiskedammen kvar sedan kan festen börja! OPA OPA
 
 
Over And Out

Projekt barnbord!

 
Ett omgjort cafébord, fyra limegröna barnstolar från Jysk, En bit färgglas vaxduk och dubbelhäftsnde tejp och WOALA! En utegrupp för barn för ensuperbillig peng. 
 
Tjejernas egna bord invigdes igår med kex och isglass. 
Fick toppbetyg av båda. Nöjd mamma!  :)
 
 
"BELLA ser sugen ut! "Finans det en smula till mig med? "
 
 
Over And Out

Sömn är överskattat

 
Iallafall om du frågar familjens minsta barn. Tre tim räcker gott och väl sedan upp, dansa hula hula, somna om bredvid mamma i sängen och sedan väcka henne igen vid 3 tiden på natten för att upprepa samma prosedur. Hula hula, lite gråt, lite prat och avsluta med sång och somna om framåt fem snåret. Då är det bara mamma som är vaken, väldigt mycket UTAN hula hula resterande av dagen.
Elmina sov till halv 9! Hunnit både lämna Livia, rasta hund, tvätta en maskin och gjort frukost.
Strålande sol ute. 
Idag blir det stora BAKDAGEN! och näää, inte en fest för alla vi med stora rumpor utan bakning till alla helgens kalas. Hoppas på fint väder! Speciellt imorron då det kommer ett tiotal 6 åringar på barnkalas. ;-)
På Söndag fyller Livia 6 år och så äf det ju MORSDAG!♡♥♡
 
MTSFREDAG SÖTNOSAR!!
 
Konsten att äta som en DIVA
 
Over And Out

Så var det klippt

 
EGOtid!
Klippning och färgneutralisering på klippbaren, eftersom det var en elev ( otroligt noga & duktig ) så gick kalaset endast på 150 Kr.
 
En LÅNG, BLOND PAGE! med uppklippta längder som ger liv och form i frisyren samt att jag nu kan börja spara ut håret igen. Kanske inte lika lååång som förra året innan klippet då det nästan gick till midjan men en längre frisyr är målet. Eftersom mitt hår växer som ogräs är detta inget framtidsprojekt!;)
 
 
Nöjd blev jag! 
 
 
 
Over And Out
 

Diagnos: Traderafinger

Traderamera...
Min ekonomi som student är... Ja, minst sagt ansträngd. Därför handlar jag med makens pengar istället ala Maria Montazami.;-) Hehe.... Nä! Skojja bara, vi har självklart delad ekonomi men just denna månad var det inte så fett! Alla kalas, födelsedagar MORSDAG!!!! OCH allt annat.... 
- "Nu köper du inget vi inte ABSOLUT behöver!" Sa J!
 -Nääää Lovar på min döda farfar ( Italiensk pygmé gubbe som jag inte enns tyckte om för jag fatta inte vad han sa, bara att han kalla mig Tjorven!  GUBBJÄV...)
 
Det är en svår fråga också.. vad vi behöver, livsnödvändigheter förutom mat?? Det är ju väldigt olika för olika folk.
En ensamstående gubbes inköp:
*En Aftonbladet,  En snusdosa,  Ett paket körv, Ett par öl, några salta groder och en ny skjorta + jeans var tionde år när dessa gått sönder i fickan, där snusen ligger... 
En WTmorsa kanske prioriterar annorlunda: *Ett par paket Level röd varje dag. Se till att ungarnas papper ( alla fyra ) Hostar upp pengar för de färgglada foppatofflerna hela familjen fått på Ullared ( betalda av mormor Men de vet inte dom ) Spara till en ny tatuering; kanske en örn på armen eller en hök på vaden. En hippie kanske nöjer sig med: *En tamburin, ett paket hasch och en påse morötter?! 
 
Nu har mitt traderafinger råkat klicka hem:
*En flytväst st 70 - 100 KG! Den jag buda på var 20 - 30 KG, alltså till Livia så hon kan hänga med och fiska men så fick jag DEN? Självklart har jag klagat men inget svar fått. 70 - 100 kg, inte enns jag kan ha den. Förstor för alla utom J, han väger nästan 80 kg och kan säkert flyta på magen...
* Fopptofflor till Elmina, för 110 kr med frakt, fanns för 49 kr på Ica.
* Skor för 50 kr som smula sönder när jag provade dem. Eftersom jag inte tror på magiska skor inser jag att dessa har stått oanvända sedan mormor var ung.
* Överdragsbyxor. Inget fel på dessa egentligen mer än att jag hittade ett par överdagsbyxor på secondhand till halva priset, Didriksons. Så, hur vet man om man är drabbad av denna åkomma, traderafinger? Första tecknet är att bankkontot är tomt. Andra tecken kan var att du som "bara skulle buda på en vinterjacka" efter tretti minuter har budat på ALLT utom jackan. Converse, En rolig sten från Moskva för 2 kr ( frakt: 400:-) duntäcke till en minhund ( till katten, när det regnar... ) Samt en ittalavas till morsdag ( till dig själv! ) Typ så! Behandling; Traderaföbud i minst 7 veckor! Därefter gäller följande; Vem skojar ja! Inte vet jag.... ;) Jag är sjuk!
 
EKologisk GRÄSKLIPPARE - köpt på Tradera.se
 
 
 
Over And Out

Studiebesök på skolan

 
Japp, till hösten börjar min stora tjej skolan, nollan närmare bestämt. Vi var där på studiebesök idag och samtalade med fritids. Mysiga lokaler, speciellt dans/musik rummet! :) Hade det inte varit fullt av barn och svettiga föräldrar ( var kvavt ) så hade jag dratt en trudilutt. Kanske något med Diana Ross...
Sedan var det dags för utvecklingssamtal och efter det tåga Livia och jag hem....
Jag: -"Det blir väl bra det här?"
Livia: "Ja och DU skötte dig bra där inne mamma".
 
Hehe... Bra jobbat morsan!
 
 
 
Vi hann även med att shoppa 4 barnstolar att ha ute till ett litet bord och ett mindre parasoll, bra att ha soliga ( skojja bara ) De kan användas som paraply i den sååå mysiga Svenska sommaren.
 
Over And Out

Måndagslista

 
Många bloggare skriver en lista på posetiva saker varje måndag för att lixom sätta lite guldkant på veckans absolut mest hatade veckodag! Tänkte jag skulle försöka jag med! Jag KAN vara posetiv, eller fejka iallafall. ;-)
 
Måndagens bästa:
♡BARNEN MÅR BRA!♥
♡Hunden Bella mår mycket bättre, inget kräk på tre dagar men fortfarande trött givetvis. 
♡Min man går av sitt pass i em så efter 50 arbetstimmar och fyra dygns frånvaro ( nästan, förutom
  1 tim i fredags när vi käka korv med vänner) så får jag spenderea en HEL kväll med min äkta hälft!
♡Det jag sådde ute blir vattnat, det ser väderGuden till.
♡Jag har nästintill bara sex sidor kvar att skriva ( FÖR EVIGT!! VILL ALDRIG SE EN TENTA MER I HELA MITT.... Ja, inte på några år iaf) 
♡Min kära MOR♥ lämnade av nya fotbollsskor till Livia trotts att hon redan köpt present till hennes födelsedag och hjälp till med att köra till veterinären akut när Bella var så sjuk trotts pälsalergi och pedantisk bil. Min hjälte just nu!! Måste ge en STOR kram till hela vår familj.
♡Jag har minskat 13 cm sedan styrketräningen börja i Mars. Tuvärr råkade jag ställa mig på helvetesmaskinen som visade 4, 6 + ← Queee???
Visst, muskler väger mer än fett men jag har varken blivit grön eller spräckt mina kläder ala The Hulk....
Trodde det skulle stå still på 57-58 kg, möjligtvis något kilo extra pågrund av vättska och PMS vecka men..... 
POSITIVT VAR DET JA!!;-) Allt bra annars?
 
 
 
 
 
 Over And Out
 
 
 

Veckans instagram

 
Det har varit en supermysig helg med massa roligheter, ja så roligt att jag faktiskt inte enns orkar skriva om allt! 
 
Lite bilder från veckan som gått... En bild säger mer än tusen ord heter det ju.... =)
 
 
 
 
 
Over And Out

Isglass med bär

 
Vi har ju välsignas med sommarvärme nu och då är det tre viktiga frågor som vi vuxna kanske funderar över:
 
♡ Vågar man släppa ut ungarna med bara armar och ben ( Givetvis insmorda i solfactor 150! ) nu..? Eller ska man som ansvarsfull förälder obligstoriskt tvinga med en munkjacka ifall det börjar blåsa.
♡ Kan man limma på solhattar/kepsar på deras huvud??
♡ VART KÖPER MAN de BILLIGAaste FOPPATOFFLONA???
 
Det tre frågorna barnen brukar ha så fort termometern visar över 20 grader är istället följande:
 
♡ Får vi gå barfota?
♡ Kan vi leka med vatten??
♡ Kan vi få en glass till... SNÄLLA!!!!
 
PÅ "GLASSPROBLEMET" fann jag lösningen i att göra egen glass. ( Nyttigare? Billigare är det iaf )
 
Köp färdiga formar på Ica exempelvis och frys in gavorit saften(stak saft) med valfria bär.
 
Mumma
 
 
Njuuuuuut!!
 
 
 
 
Over And Out

Även Zlatan måste bajsa!

För 23 år sedan spelade jag på samma plan fast i ett annat lag... Skara SI, jag var målvak och gick under smeknamnet MUREN!  Dels för att jag inte släppte in så många bollar och för att jag var stor & tjok och täppte till hela målet.;-)
 
Livia börjar träna i Skara FC! Hon tycker fotbollen är skoj! Tio minutet innan träningen var avslutad var vi dock tvugna att skynda hem.. Hon behövde uträtta nr2! Och släppte den klockrena kommentaren på vägen hem:
-"Ingetn fara! Även Zlatan måste väl bajsa?!"
Visst!;-)
 
Livia/Zlatan & Elmina/Rysk sprinter.
 
 
 
 
♥Over And Out

Kattmänniskor VS Hundmänniskor

 
 
 
 
 
 
 
 
Ända sedan barnsben har jag beundrat katter, tyckt att dessa varelser är överlägsna alla husdjur. Kattungar♡ Ni vet när de öppnat ögonen och precis lärt sig gå... Ååååå. Jag tyckte faktiskt att hundmänniskorna var nästintill lika fanatiska som hästfolk. Hur de höll på med sina jyckar, all tid, energi och pengar!! KATTER klarar ju sig själva, förutom mat en gång per dag och lite mys & kärlek.. Dessutom var jag lite rädd för hundar, de kunde kanske bitas helt oprovoserat.. Klumpiga, jobbiga, bitiga, stinkande och dreglandes. 
Men så kom Bella, efter inbrottet kändes det bra med en hund när maken jobba natt. Hon var jobbig första veckorna, kissa på mattor, bet sönder skor, hoppa på barnen och drog i kopplet. Men efter att hon vuxit in i familjen, gått valpkurser, tränat, fått lite handfast kärlek hade vi fått världens goaste hund. Hon vaktar hemmet, är en jäkel på att spåra, tycker om att gå på långpromenader och hänger med övetallt faktiskt! Viktigast är all den otroliga kärlek hon ger till oss alla i familjen. Vet inte vad jag skulle göra utan henne!♡
Och hon varken dregglar, stinket, nafsar, bits eller är speciellt jobbig. Så där fick jag för mina fördommar!  ;-) Man kan nog säga att jag är både katt och hundmänniska idag och precis lika fanatisk som de flesta seriösa hunsägare är och med stolthet!
 
Bella har varit sjuk ett par dagar så det har varit mycket kännslor och stor oro. Idag fick hon dropp under huden hos vetrinären som var säker på att hon fått ner en bakterie i magen. Hon har piggnar på sig under dagen och nu så smått börjat dricka igen. Hon är hungrig men ska fasta tills imorron och då blir det kokt ris/pitatis och kyckling/fisk som gäller. Bra mar för magen helt enkelt. 
 
Hund & Kattmänniska!

Katter ansågs i antikens Egyptien som Gudar, de har INTE GLÖMT detta!!;-)
 
 
 Over And Out
 
 

Kreativitey

 
 
Vi brukar få med ett gäng lastpallar när peleetsetsen leveteras. Vad vi gör med dem? Vi bygger piratskepp såklart! Vill man inte bygga skepp finns det en massa andra roliga sätt att återanvända lastpallar på. Hitta bildernaa ovan på goggle, tyckte det va lite skoj!
 
Låt kreativiteten flöda!
 
 
Over And Out

Se Upp!

 
Jag skulle rekomendera alla runt Skara kommun att hålla sig innom tomtgränsen i efter middag! För jag ska ut och köra bil. Japp, dax för stadskörning efter månader av snirkling på landsvägarna. Jag är LYCKLIG! För jag tycker det är roligt att köra bil. 
Nu hoppas jag bara på att få köra upp innan sommaren! 
 
Det är aldrig försent att jaga sin dröm... Börjar veckan med de  visdomsorden☆.
 
 
 
Önskar er en bra start på veckan!
 
 
 
Over And Out

Veckans instagram

Over And Out
 

Att grilla eller inte grilla...

 
Djupa frågor i det Brunnerska huset,  för det går ju helt klart fortare att bara slänga på ungnen och vrida knappen på grill! 
 
En sak som jag INTE behöver fundera på är hurvida jycken och jag ska gå långa sträckan runt stan eller ej! FÖR DET SKA VI!!!
 
SKULLE TROLIGTVIS behöva gå i 9 tim för att förbränna allt extra gluffs nu i dagarna men det är ett senare problem! Det finns ju badburkor. ;)
 
Det ska va gött att leva....
 
 
 
 
 
Over And Out

Klämdag

 
Ledig fredag, så skönt! Enligt SMHIappen skulle vädret vara dåligt i stort sett hela dagen men hör och häpna; De hade FEL!! ;-) Vi tittade helt enkelt UT genom fönster rutan ( vilket inte var så lätt med allt skit! ) men samtliga kunde konstatera att ute lös solen. Gottigt!! Packa in hela högen samt en fikakorg och styrde bilen mot Kinnekulle. Vi stanna en snabbis vid stenbrottet och for vidare mot Munkängarna. Det var fullt med folk där, de grillade, lekte i parken och hånglade bakom utedasset. Vi fikade och gick den långa vandringsleden. Underbar natur och ännu underbarare var det nu när träden slagit ut i blomm. 
 
 
Klämdag i det gröna:
 
Trevlig Helg sötnosar!♡
 
 
Over And Out

Långweekend!

 
Lediga & tillsamans! Varmt väder, god mat och fika med ett glatt humör. TRÄDEN BLOMMAR och sommarkännslan börjar nu infinna sig! Underbar tid.♡
 
Kristihimelsfärd
 
 
Over And Out

Cupecakes extra ALLT!

 
Skönt med "mitt iveckan" ledigheter, älskar vårens alla sköna helgdagar. La in om ledigt på fredag sk klämdag. Och klämdag för mig betyder att jag lägger ifrån mig skolböckerna i två dagar nu och troligtvis pluggar igen dett både dag och natt i helgen! Men då är pappa J ledig så det känns rätt ok ändå. 
 
Bakning på G! Tjejerna fick dekorera sina blåbärs muffins själva, frosting, bär, strössel och jordgubbskulor. ALL IN BABY
 
Blåbärsmuffins med hallonfrosting!! Mums för cupecakes.♡
 
Nu ska vi fylla fikakorgen och gå på picknik till sjön, mata änderna och sakleta förövrigt!  Så får Bella lite motion på kuppen. Annars ser det ut att bli filmväder i eftermiddag...? :-/
 
 
Önskar er en härlig dag!
 
 
 
 
 
♡Over And Out

Spargris

 
Skriver om utanförskap och barn i fattiga familjer, råkade visst glida in på en sida som visar hur man kan göra en spargris med hjälp av en petflaska!??! ;-)
 
Delar pysslet! Tyckte det var lite kul.
 
Nu åter till pluggandet! Skärpning Ellie, skärpning!
 
 
 
Over And Out

Veckans instagram

 
Blandat ur vår vecka på instagram...
 
 

Cool Pelargon

 
Funderingar!  Om nu pelargon är en "kärring"blomma och jag nu börjat få upp kärleken till dessa betydet det att jag gått och blivit en kärring själv?! Eller kan man säga att den gamla mormors blomman som är ett lika säket sommartecken som myggbetten på benen gått och blivit cool?! Tänk hårda MC knuttets med en pelargon som tryck mitt bak på skinvästen!;-)
 
Cool enligt mig iallafall!  WORD
 
 
Dessa tre står i köksfönstret och väntar på att få komma ut till sommaren! ♡NOSTALGI♡
 
 
 
Over And Out

Helgens filmtips!

En oväntad vänskap!
 
En Fransk film baserad på en verklig historia. Underbar!
 
 
 
 
Over And Out

Fullspäckat schema

 
Vi har sett till att hålla oss sysselsatta nu i helgen. ( Inte för att det brukar vara tomt på "att göra" listan andra dagar direkt!) Men i helgen är det roliga saker som sker! Pappa J jobbar som vanligt sin 58 tim helg så han ser vi inte röken av förens måndagskväll... Men det går ingen nöd på oss inte! Efter morgonens tipspromenad laddar vi om för att gå på teater!:-) Ronja Rövardotter... Imorron ska vi till kosläppet på uddetorp och titta på djuren sedan kalas på eftermiddagen för båda tjejerna hos olika kompisar. 
 
Hoppas ni alla har en trevlig helg!
 
 
 
 
Over AND Out

Veckoslut

 
 
 
 
Trevlig Helg!!
 
 
 
 
 
Over And Out

1 Maj

 
För er som har möjlighet idag! Demonstrera. Låt oss aldrig glömma Ådalen 1931! När fabriksarbetare som gick ut i strejk blev blodigt beskjutna.  Låt oss inte ta våra Svenska socialregler för givna utan att se den hårda kampen bakom. Låt oss tillsamans höja våra röster för de svaga i samhället och göra rättigheterna tillgänglig för fler. Viktigast av allt! Jämlikhet mellan könen!  Lika för alla! 
 
Girlpower! Ps. Rött läppstift är också politiskt!
 
 
 
 
 
Over And Out

Valborgsmässoafton

 
Man vet att det vart en bra Valborg om man känner sig  som svampbob fyrkant. Griljerade reben i honung och grekisk sallad med potatissallad... Sedan toppa vi det med jordgubbsmousetårta och bär. Efter ett glas rosé är denna lilla morsan redo för sängen för en timme sedan.
 
Maj Maj måne, jag tänker inte lura digt till Skåne utan skriva något sant@ SOL hela veckan ut och hyfsat väder i helgen enligt SMHJ!  Nästa veckan kommer värmen, 17 - 18 grader.... Obs! Enligt SMHJ! !!! Vi har ju lärt oss att inte lita på dom allt för mycket.;-)
 
 
 
1 Maj!
 
 
Demostrera och fixa rabatterna....
 
 
 
 
 
 
Over And Out