Kreativ Söndag

Gått lös med sprayfärgerna igen! Svarta utelycktor blev vita, brun uggla från ö&b blev även den vit och då betydligt mer "JAG". Kul att enkelt, billigt och miljövänligt kunna uppdatera det man har i gömmorna och secondhand Prylar. Nästa projekt är lampskelett, en byrå som ska bli spis till tjejerna och en billyb okhylla som ska bli kombinetad dockhus och bokhylla. Massa härliga tapetprover som ska täcka Barbiedockernas Nya lyxlya! ;-) Dagens fix:
Over And Out

Det öppna samhället

Det öppna samhällets för och nackdelar... Samtidigt som vi delger allt är vi mer stängda och hemlighetsfulla än någonsin, många verkar helt tappat verklighetsuppfatning. Det vi gör i verkliga livet går inte att ångra, radera och stoppa i en papperskorg som på datorn. Nä, allt vi gör, skriver, säger och tycker ger konsekvenser för all framtid har ni tänkt på det? Det visste urtidsmänniskan, det var leva eller dö! Du skicka inte ut ett sändebud på en tiomils resa för att *puffa* någon... Man rista inte in något i en runsten som man inte 100% kunde stå för idag är det bara att trycka på en gillaknapp. Ångrar du dig trycker du ogilla.... Smidigt.... Jag är jätteöppen, för mycket tycker säkert många och det vill jag vara också. Så här lever jag, med allt vad det innebär, titta jag har inget att dölja! Rakt, ärligt och inte alltid vackert, men så baktalar jag heller aldrig någon någonsin. Ni vet redan vad jag tycker, heyy jag är öppen med det. Ogillar jag någon så delger jag det till den personen inte till andra människor för det ger föga nytta. Vill leva på det sättet att om någon baktalar mig så vet de flesta sanningen endå och då förlorar det negativa helt sitt värde. Många mår dåligt av när folk visar upp sitt perfekta liv på fb, bloggar, instagram, styleroom mm, MEN du fotar väl själv inte tvätthögen, bajsklicken i toa, grället med partnern eller skitiga bråkiga barn?? Nääää.... Det gör inte andra heller! Utan filter är livet ibland fult och sunkigt men det är det för alla. Jag instagrama bilder på en bukett blommor och doftljus samma dag som min man ville separera! Det ena har inte med det andra att göra, en bild är en bild och livet är något betydligt mer kompliserat. Vi vet alla att vi ska dö, bara där är ju rippan lagd. Jag vill gärna visa livets svåra lika väl som det ljusa, som barn i en missbruksfamilj tröttna jag på att måla upp en dröm som inte fanns, dölja, skydda och täcka för pappas missbruk. Jag älska han mer än livet men han valde alltid alkoholen före mig. Det var en ständig oro och lögnerna gjorde det ännu värre. Nä, var ärliga! Då slipper ni allt skitsnack och folk öppnar upp och vågar prata om att det ditmålade, överstylade livet där allt är så förbannat perfekt finns inte! Det har varit en lååång prövotid med många kännslostormar för hela vår familj och vi vet fortfarande inte vart vi står jag och J, bara att vi är förbaskat bra föräldrar åt våra barn och gör så gott vi kan... Det är ibland vacker och vissa stunder mindre fint och ibland riktigt fult. Det är också ok! Om man väljer att vara öppen eller ej är helt individuellt, vissa mår bra av att stänga ner och försvinna. Andra vill synas! Vissa vill skryta, jag vill bara visa att det finns något som heter medmännskighet. Livet är ingen tävling för det finns inga vinnare där vinnaren har mest, bara de som uppskattar det de radan har. Glöm aldrig det i syberspace! Puss sötnosar.....
Over And Out

Bortskänkes


Bortskänkes: Ett stycke bajshund som rullat sig i avföring i skogen... Höll på att spy när hon satt och stank i bilen hem... Fyyyy! Blev ett rejält bad, så nu luktar det blöt hund här istället. ( Tack Gode Gud för doftljus. ) Skänker även
Ett trolltyg på tre år som "råkade" tappa ut 2000 pärlor på köksgolvet...

Den stora ungen behåller jag... Ett tag till iallafall, tills nästa 6-års utbrott kommer, då kan eventuellt byte diskuteras. Annars är priset billigt!

En sån dag, när regnet öser ner och alla är trött/rastlös/griniga...

Annars har det vart en mysig helg med spökvandring, lek och bus hos vänner, skogspromenad och plask i pölarna.

Nu längtar jag tills måndag!

Jag älskar er ändå mina skitungar och bajshund
 
 

Paint the whole world

 
 
Dagens projekt...
 
Sprayfärga och omstyla höstens och vinterns kransar, lycktor och pyssel.
Blev riktigt nöjd! Speciellt med den vita dörrkransen och silversprayade löven som är
Tänkt som bordsdekoration på den årliga höstfesten.
 
Före och Efter... Steg för Steg:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Over And Out
 

 

Höstens vackraste...

 
Höstinspiration...
 
Lite pyssel och fix, vakra löv, frukter och rönnbär, kastanjer och söta lycktor förgyller de allt mörkare kvällarna. Personligen gillar jag att krypa ner i soffan med raggsockar och en rykande kopp te framför någon av höstens serier. Allt är mer avslappnat på hösten och det passar mitt nuvarande humör alldeles perfekt. Tjocka kofftor och skinnstövlar. Love it!
 
 
 

 
Mysig helg sötnosar...
 
 
 
 
Over and out