DET RULLAR PÅ...

 
" Det rullar på från undergrund nivå, siktar mot toppen så långt jag kan gå..." /Petter
 
Något som rullat på är veckan som gott... Först var det måndag och sedan, vips var det helg igen. En solig, härlig och skön vecka har vi haft.
 
Först ut var Livias sommarfest, skönsång i aulan, medaljutdelning till alla sexåringar innan skolstarten till hösten och picknick i det gröna. En familj hade med sig sin hund, och inte vilken hund som hellst på filten utan en pitbull. Skönt, avdlappnat och gott tänkte jag och gick hem och hämta våran amstaff Bella som passa på att njuta av gemenskapen. En fantastisk kväll.
Digga de som rullat dit den enorma grillen på skolgården och stod där och vände fläskfilé medans barnen körde brännboll. En sån sak man skämtar om att göra men aldrig vågar, man vill ju inte ta plats och utmärka sig! Därför nöjer man sig med prickig korvsmörgås och mariekex. ;-)
I Onsdags var det premiär för första doppet ( fryser lite än!) Och igår fira vi Sverige! 
Fornbyn var en skam! Afären stängd, ingen fika, ingen ponnyridning iår bara några stackars nackade hönor i små burar (JÄSP). Efter lek i Muséeparken gick vi och titta på småstjärnorna på Djäknescenen! De leverera. Så grymma. Avsluts med mjukglass,  årets första med tuttifrutti topping och lek med barnen och deras vänner i kvällssolen. Maken jobba som vanligt, vant mig att han alltid är borta alla nätter, storhelger och kvällar för det är då ordningsvakterna behövs. Ser dock fram emot ledig helg tillsamans med hans bror och barnens kusiner. Italienare kan laga mat så jag bär kjol med töjbart resår i helgen. 
 
Hoppas ni alla får en fantastisk trevlig helg!!
 
Vår vecka...
 
 
 
Over And Out
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback